Holland Somaliland Company

Over ons

Holland Somaliland Company (HOLSOL) is uw partner in Somaliland. Om succesvol zaken te kunnen doen in Somaliland is het belangrijk dat u gebruik maakt van de service van een handelsagent die ervaring heeft met lokale bedrijven in dit land. Op deze manier kunt u snel en efficiënt zaken doen en weet u zeker dat u met betrouwbare partijen zaken doet.

Holland Somaliland Company

Holland Somaliland Company is een handelsagent in Somaliland, gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van westerse en Europese bedrijven bij het importeren en exporteren in Somaliland. Vooral op het gebied van etenswaren en in de gehele voedingsmiddelenindustrie adviseren wij bedrijven. Het is ook mogelijk om met onze service een eigen voedingsmiddelenfabriek op te starten in Somaliland. Somaliland is een gebied met een relatieve stabiliteit ten opzichte van de rest van Somalië. Somaliland heeft bovendien een opkomende economie.

Waarom HOLSOL

Mensen die zelf een importbedrijf hebben of graag willen beginnen kunnen terecht bij Holland Somaliland Company. Wij hebben jarenlange ervaring met het importeren en exporteren van goederen vanuit Somaliland, voornamelijk etenswaren. Profiteer van de kennis van een lokale handelsagent waardoor u beter kunt inkopen en verkopen. Producten uit Somaliland zijn geschikt voor import en export. Wij hebben ook een netwerk van ondernemers waar u gebruik van kunt maken. Daarnaast assisteren wij u met advies en begeleiding.

✓Lokale handelspartner

✓ Lokaal inkopen en verkopen

✓ Import & export

✓ Netwerk ondernemers

✓ Advies & begeleiding

Wij helpen u als handelsagent

Wilt u ook goederen importeren of een voedingsmiddelenbedrijf starten in Somaliland? Neem contact met ons op. Wij kunnen u adviseren, assisteren en begeleiden zodat u succesvol zaken kunnen doen in het opkomende Afrikaanse land Somaliland.