Holland Somaliland Company

Voedingsmiddelen

Voedingsmiddelen

In Somaliland zijn er zoveel verschillende gerechten dat het moeilijk is om aan te geven wat de typische gerechten uit het land zijn. Dit varieert namelijk ook van regio tot regio. Toch zijn er enkele authentieke gerechten te vinden die ook in Westerse landen goed aanslaan. Dankzij de samensmelting van verschillende smaken worden de gerechten uit Somaliland steeds populairder. Met een eigen bedrijf op het gebied van voedingsmiddelen in Somaliland kunt u succesvol zakendoen door de voedingsmiddelen te produceren en te exporteren.

Waarom investeren in Somaliland?

Somaliland is een gebied met een relatieve stabiliteit ten opzichte van de rest van Somalië. Het land biedt goede mogelijkheden voor rendabele investeringen. Ondernemerschap is namelijk een van de belangrijkste onderdelen binnen Somalische economie. Als u een lokale Somaliër vraagt om u voor te stellen aan enkele lokale ondernemers, zal hij vragen of u een paar weken blijft. Een kort bezoek zal het land geen recht doen. Somaliland is hard op weg om een van de modernste Afrikaanse landen te worden. Voor een land dat circa 4 miljoen inwoners telt zijn dit indrukwekkende cijfers.

Een eigen voedingsmiddelen bedrijf starten

Er zijn veel verschillende mogelijkheden als u wilt investeren in de voedingsmiddelenindustrie in Somaliland. Er zijn ook veel lokale ondernemers actief in de voedingsmiddelenindustrie, dit is de grootste bedrijven van de economie van het kleine Afrikaanse land. Als u investeert in uw eigen voedingsmiddelenbedrijf draagt u niet alleen bij aan de economie van het land maar kunt ook meeliften op de opkomende economie. Bovendien zijn de arbeidskosten in Somaliland laag en kunt u de goederen eenvoudig exporteren naar andere landen.

Wij helpen u als handelsagent

Komt u er niet helemaal uit of kunt u wel wat hulp gebruiken op het gebied van handelen in Somaliland? Neem contact op met ons en wij helpen u graag om succesvol zaken te doen in de opkomende Afrikaanse land. Wij hebben jarenlange ervaring met import en export van voedingsmiddelen van Somaliland naar Europa en andere continenten.