Holland Somaliland Company

Broodfabriek

Broodfabriek

In Nederland houden mensen van brood, we eten het bij het ontbijt, bij de lunch en soms ook nog bij het diner. In Somaliland is dat niet anders, brood wordt bij ieder gerecht geserveerd. Al zijn de gerechten natuurlijk wel wat anders. Met een eigen broodfabriek in Somaliland kunt u profiteren van de opkomende economieën en investeert u in een voedingsmiddelenindustrie die altijd stabiel is. Een broodfabriek geeft u naast de mogelijkheid om brood te produceren ook de mogelijkheid om pannenkoeken, cake en koekjes te maken op grote schaal.

Waarom investeren in Somaliland?

Somaliland is een gebied met een relatieve stabiliteit ten opzichte van de rest van Somalië. Het land biedt goede mogelijkheden voor rendabele investeringen. Ondernemerschap is namelijk een van de belangrijkste onderdelen binnen Somalische economie. Als u een lokale Somaliër vraagt om u voor te stellen aan enkele lokale ondernemers, zal hij vragen of u een paar weken blijft. Een kort bezoek zal het land geen recht doen. Somaliland is hard op weg om een van de modernste Afrikaanse landen te worden. Voor een land dat circa 4 miljoen inwoners telt is dit indrukwekkend.

Een eigen broodfabriek starten

Een broodfabriek is een goede investering omdat brood altijd verkocht wordt, overal ter wereld. Het is mogelijk om brood zelf te maken en het recept op grote schaal toe te passen dankzij fabrieksproductie. De producten kunt u vervolgens verkopen in Somaliland zelf, of naar landen waar de producten met een hogere marge verkocht kunnen worden. Steeds meer westerse landen importeren goederen uit Somaliland, vooral voedingsmiddelen.

Wij helpen u als handelsagent

Wilt u graag succesvol zaken doen in Somaliland? Of een eigen fabriek starten in dit opkomende Afrikaanse land? Wij helpen u graag met het opzetten van uw eigen bedrijf in Somaliland en brengen u in contact met de juiste lokale ondernemers om uw fabriek te starten of om voedingsmiddelen te importeren en exporteren. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om succesvol zaken te doen in Somaliland.